Megújult a Pénzmesék weboldala

Pénzmesék - négy kötetes mesekönyv
foto: saját montázs illusztráció: Rácz Maya
Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Megújult, pontosabban lassan összerázódik a Pénzmesék c. mese- és foglalkoztatókönyv-sorozatom weboldala. És ez nem véletlen: a könyvek lassan célegyenesbe kerülnek, egyre több a hír, sőt jövő hétfőtől már indul az előrendelés is Mikulásra!!! 

Megújult a Pénzmesék weboldala 

Pénzmesék - négy kötetes mesekönyv
foto: saját montázs
illusztráció: Rácz Maya
Ezt a sorozatot kell majd keresni a webáruházakban és az író-olvasó találkozókon!

A Pénzmesék c. mesekönyvsorozat weboldala kupálódik. Ennek több oka is van…

  1. Lassan befejeződik a könyvek nyomdai előkészítése, október 31-én befejeződik a tördelés.
  2. November elején a könyvek a nyomdába kerülnek.
  3. Október 28-án a takarékossági hét alkalmából (tudod, október 31-én van a takarékossági világnap) beindítjuk előrendelési akciónkat. (Figyeld az oldalt, a Facebookot, a G+-t, mindent, ahol csak infot szerezhetsz erről, le ne maradj!!!)
  4. Több meglepetésen is dolgozunk, amelyet mind megkapnak majd azok, akik idejekorán gondoskodnak majd a gyermekeik Mikulás- és/vagy karácsonyi ajándékáról. 🙂
  5. Ezerrel szervezem azokat az író-olvasó találkozókat, amelyeken november és december folyamán játékos formában megismerhetitek a könyvsorozatot. Némelyik helyszín különleges is lesz, de ez még legyen meglepi! Információkat erről is minden lehetséges fórumon, tehát weboldalon, hírlevélben, Facebookon, G+-on, és partnereink weboldalán szolgáltatunk. Figyelj, mert a november és a december a Pénzmesékről fog szólni!

Remélem, Ti is olyan szeretettel fogjátok ezt majd olvasni, használni és játszani vele, amekkora szeretettel mi készítettük Nektek!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*