Pontos időjelzés következik – Pénzmesék módra

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Rövid leszek, és velős: a Pénzmesék második kiadásának megrendelői figyeljenek! 

Azt hiszem, rekordot döntök, mert ettől rövidebb postot még életemben nem írtam… A Pénzmesék második kiadásnak megrendelői figyeljenek most, de nagyon!

Már január elejétől gyűlnek a megrendelések, akkor fogyott el ugyanis a december elején megjelent első kiadás utolsó darabja is… 🙂 Köszönjük szépen Nektek, kedves Olvasók és Szülők, hogy egy hónap alatt elkapkodtátok a

A Pénzmesék második kiadásának megjelenése: 2014. május vége!
foto: freedigitalphotos.net/winnong

mesekönyvecskéket! Már akkor azzal vigasztaltunk mindenkit, akinek akkor nem jutott a Pénzmesékből, hogy lesz még msáodik kiadás is. Akkor még csak annyi látszott biztosan, hogy valamikor április-május táján lesz ebből valami.

Jelentem, a Pénzmesék második, újraszerkesztett, felújított kiadása lassan elkészül, hiszen már a tördelt változat is készen van, és május közepén becsúszik a nyomdába is. 

Ez a megrendelők számára azt jelenti, hogy

  1. a kiadó május közepétől fokozatosan elkezdi kiküldeni a megrendelésvisszaigazolásokat, amelyen minden fizetési információ fel lesz tüntetve
  2. és május végétől elkezdi kipostázni a kifizetett megrendeléseket.

Akik nem rendeltek eddig, de most már szeretnének, azok számára pedig azt, hogy a Stiefel kiadó webáruházában, és itt, az oldalon is május végén már úgy tudnak rendelni, hogy postafordultával küldjük a visszaigazolást, utána pedig a könyveket!

Tehát még egyszer pontos időjelzés Pénzmesék módra: a Pénzmesék második kiadásának megjelenése

2014. május vége

Minden Olvasónak jó szórakozást kívánunk a mesékhez! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*