3.560 = 28.480

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Nem, nem hibbantam meg, még tudok számolni is. Viszont beindult egy olyan vállalkozói összefogás, amelynek eredményeképpen a Pénzmesék négy kötete több, mint 28.000 forintot is érhet Neked!

A Pénzmesék az otthoni pénzügyi nevelés ügyét karolta fel, mert pénzpedagógusként állítom, a gyerek csak akkor fog tudni megtanulni a pénzzel felnőtt módra, önállóan és magabiztosan bánni, ha ehhez otthon kapja meg az alapokat, és azt szilárdan. Mostanra elmondhatom, hogy ezen a felismerésen nemcsak én, hanem több vállalkozótársam is átesett, és kész örömmel mondtak igent arra a kérésemre, hogy a maguk eszközeivel segítsenek terjeszteni az otthoni pénzügyi nevelés ügyét, és vele annak egyik eszközét, a Pénzmeséket.

Az akcióról itt olvashatod a részleteket – különösen az a rész izgalmas, amikor megmutatjuk, hogyan lesz a 3.560 forintos vásárlásodból, amelynek során a Pénzmesék mind a négy kötetét megvetted, akár 28.480 forintos levásárlás… 🙂 Erről pedig itt nézheted meg a katalógust! Lapozz bele!

Az akcióban részt vevő vállalkozótársaimat, és a pénzügyi nevelés melletti elhivatottságukat itt ismerheted meg!›››

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..