Partnereim a Pénzmesék akciójában – Dávid Zsuzsi és az Ölelőhullám

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Újabb kedves társamat mutatom be: Dávid Zsuzsit, aki valami egészen különleges dologgal foglalkozik – és hihetetlenül jót tesz mindenkivel…

Zsuzsit megkértem, maga mondja el pár szóval, ki ő, mit csinál, és miért is vesz részt az akcióban, olvassátok szeretettel.

Dávid Zsuzsi és az Ölelőhullám is a Pénzmesék akciójának partnere.
foto: Facebook

Dávid Zsuzsanna- Zsuzsi vagyok, professzionális szolgáltatásokat nyújtok várandósoknak, kismamáknak: egyedi szülésfelkészítést (2 napos szakrális várandósság elvonulást), gyermekágyas dúlai segítséget nyújtok és ayurvédikus babamasszázs tanfolyamokat oktatok családoknak. Vízirelaxációs (WATSU alapok) terepeutaként a nagyon stresszes környezetben dolgozó főleg nők részére egy nagyon mély ellazulós, belső utazást nyújtok.

A PÉNZMESÉK könyvet már régebben megismertem, és rögtön azt gondoltam két kislányom részére biztosan hasznos lesz, ha megveszem.

A könyvet nagyon olvasmányosnak, kedvesnek és hasznosnak tartom, és nagyon fontosnak gondolom, hogy a családok minél hamarabb ismertessék meg gyermekeikkel a pénz világát, így örömmel támogatom Himer Csilla kezdeményezését.

Az akcióban most felajánlott ayurvédikus babamasszázs a legősibb masszázsfajta és a legkitünőbb módszer HASFÁJÓS babáknak és mamáiknak. Sokat segít a kezdeti baba-mama kapcsolatot harmónikusabbá és szeretetteljesebbé tenni!

Felajánlásom: A tanfolyamon részt vehetsz csoportban (Budapesten max 8 fős) vagy egyénileg otthon. (vidéki tanfolyam esetén+útiköltség) Hozd el magaddal a nagymamát vagy az apukát is ingyenesen. A tanfolyam eredeti ára: 18.000Ft(3×2 óra), kedvezményes ára: 14.440Ft.

Érvényesíthető 2014. szeptember 15-ig a számla/nyugta bemutatásával.

http://www.olelohullam.hu/2014_szeptember_.html

A tanfolyamokra legkésőbb 2014. október 31-ig veheted igénybe a kedvezményt.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*