Partnereim a Pénzmesék akciójában – Jenőfi Réka

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Réka egy nem semmi nő. Merthogy ízig-vérig az. Nő. És nem mellesleg vállalkozó. Ebbéli minőségében pedig pontosan látja, hogy a pénzügyekben a fiataloknak, gyerekeknek kell a segítség. Ezért nem habozott egy percig sem, hogy csatlakozzon-e a Pénzmesék akciójához.

Rékát megkértem írjon egy bemutatkozót. Hát írt, nem is akármilyet!

 

Jenőfi Réka a szépségápolás mestereként csatlakozott a Pénzmesék nyári akciójához.
foto: Facebook

Jenőfi Réka vagyok, a Beauty Lab Szépség és Egészség szalon tulajdonosa. Hitvallásom a szépségápolásról is egyéni.

A szépség belülről fakad, mondják, és ez igaz is. Ha fejben elfogadod az adottságaidat, amelyekkel születtél, mindig szépnek és harmonikusnak fogod magad látni kívülről is. Azért dolgozom, hogy segítsek Neked a legjobbat kihozni külső adottságaidból úgy, hogy a végeredmény természetes maradjon.

Küldetésem, hogy elfogadd: az öregedést nem lehet elkerülni, de az idő kerekét meg lehet állítani, sőt kicsit vissza is lehet fordítani. Ha ezt elfogadod, együtt elképesztő eredményeket fogunk elérni! Nem hiszek a fiatalság végletes hajhászásában és szánalmasnak tartom, aki eltúlzott szépészeti beavatkozásokkal próbálja visszahozni azt, ami rég elmúlt.

Annál inkább hiszek abban, hogy a ma elérhető hatékony anyagokkal, kezelési eljárásokkal megőrizhető, visszaállítható bőröd egészsége, fiatalos megjelenésed. Letagadhatsz jó néhány évet büszkén fogadva az elismerő pillantásokat természetesen szép és fiatal megjelenéseddel!

  • Ha érdekel, hogy lehet szúrás, vágás nélkül fiatalodni akár 10 évet;
  • ha természetes megjelenést, szép, egészséges bőrt szeretnél;
  • ha arra vágysz, hogy csak Veled foglalkozzak, személyre szabott kezelésekkel szépítselek, ápoljam bőrödet;
  • ha számodra fontos, hogy kipróbált, hatékony megoldásokat kapj, akkor

 nálam jó helyen jársz!

Jelentkezz be, gyere el, megtaláljuk a számodra ideális megoldást! Megtisztelsz, ha rám bízod szépségedet, fiatalságodat, bőröd egészségét!

Ha ráncaidtól szabadulnál, ha fiatalabb, egészségesebb arcra, testre vágysz, keress bennünket bátran. A kezeléseinkre garanciát vállalunk, diszkrét környezetben várunk, és ha csak kérdeznél, akkor is lehetőséged van díjmentes konzultációra jönni.

Hogy miért csatlakoztam Csilla kezdeményezéséhez?

Én a saját bőrömön tapasztaltam meg, hogy vállalkozni, a pénzzel bánni meg KELL tanulni. Ezt a legtöbb ember jobb esetben különböző képzéseken, rosszabb esetben saját kárán teszi, felnőtt korában. Nekem is van két nagy fiam, és nevelésük során jó lett volna, ha már kiskorukban valaki segítséget ad ahhoz, hogy tanítsam meg őket minél hamarabb arra, amit nekem felnőtt fejjel kellett. A mai rohanó világban a pénz „ismeretére”, annak kezelésére egyre több lehetőség van, fontos, hogy tudjuk, merre kell elindulni.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..