Partnereim a Pénzmesék nyári akciójában – Csere Andrea

Csere Andrea, a Moccantó Játszoda tulajdonosa is támogatja a Pénzmesék akcióját.
foto: Facebook
Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Csere Andrea egy elkötelezett anyuka, aki nemcsak játékkal, hanem életre szóló élménnyel is szeretné megajándékozni a gyerekeket. Ez máris közös vágány volt közöttünk, nem véletlen, hogy a Pénzmesék akciójában ő is partner.

Csere Andrea, a Moccantó Játszoda tulajdonosa is támogatja a Pénzmesék akcióját.
foto: Facebook

Csere Andrea vagyok, a Moccantó Játszoda és Kézműves Műhely „moccantója”.

Több, mint 20 éves programszervezői múlttal a hátam mögött álmodtam és valósítottam meg Párommal Játszodánkat. A néphagyományok tisztelete és különféle kézműves tevékenységeim sugallták, hogy a környezetünkben lévő anyagokból és eszközökből hagyományainkon alapuló játékokat készítsünk. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekeket moccantsuk ki a számítógépek és okostelefonok mögül, az élményteli játék birodalmába. Örömmel látjuk rendezvényeinken, hogy önfeledten játszanak kicsik és nagyok, sőt a felnőttek is saját készítésű játékainkkal.

Két gyermekes édesanyaként tudom, hogy mennyire fontos felkészíteni gyermekeinket a pénzzel való „találkozásra”. Ezért is csatlakoztam a Pénzmesék akciójához és bíztatok minden kisgyermekes szülőt, hogy vásárolja meg a könyveket, hisz segítségével játékosan, élményszerűen juthatnak a tudás birtokába a gyermekek.

Csilla megjegyzése:

A Moccantó Játszoda egy szuper hely! Ha Balatonboglár környékén jársz, ki ne hagyd, mert az egész család egy nagy élménnyel lesz gazdagabb!!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..