Akiknek még fontos a pénzügyi nevelés – Kranz Nikoletta

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Újabb akciót indítottunk – ezúttal kifejezetten arra alapozva, hogy minél többekhez eljusson a gondolat, hogy a pénzügyi nevelés fontos, és elsődleges terepe minden család konyhája…

A lényeg: ha most csatlakozol a Pénzmesék rajongói táborához itt, akkor minden héten más felajánlást vehetsz igénybe – vagy totál ingyen, vagy jelentős kedvezménnyel, vagy nyerési eséllyel. Márpedig ezek olyan lehetőségek, amelyekkel a spórolási kedvet is lehet erősíteni, de a gyermekednek is jó példát mutathatsz, hogy minden lehetőséget meg kell ragadni arra, hogy megtartsd a pénzt, ahelyett, hogy hagynád elfolyni a kezeid közül!

https://www.facebook.com/YourComGuide
Kranz Nikoletta, a YourGuide angol nyelvtanulási rendszer kidolgozója

A héten Kranz Nikoletta, útmutatod az angol nyelvhez segít Neked és/vagy gyermekednek abban, hogy költség- és időhatékony tanulási módszereket találhassatok Magatoknak az angol nyelv tanulásához! (Márpedig a pénzügyi nevelés egyik sarkallatos pontja, hogy a költségekkel jól gazdálkodj- és az időddel legalább ilyen jól!)

Mit kell ehhez tenned?

  1. csatlakozz a Pénzmesék rajongói táborához!››› (Ha már megtetted, akkor elegendő, ha megvárod a péntek este hatkor érkező levelemet… 🙂 )
  2. nyomj egy like-ot Niki Facebook oldalára ›››
  3. várd meg, amíg Niki megkeres, és egyeztet Veled! A többi már kettőtökön múlik… 🙂

A tanulás mindig is kifizetődő dolog volt, ezért a pénzügyi nevelés során mindig is nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy a szülők is, a gyerekek is belássák: a tanulás jó dolog, tanulni érdekes! (Arról nem is beszélve, hogy egy nyelvet beszélő ember még mindig jobb fizetést tud kialkudni magának, mint az, aki egy kukkot sem tud semmilyen nyelven a magyart leszámítva…)

Előtted a pálya!

 

Niki oldalát itt érheted el:

your_guide_banner

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..