Akiknek még fontos a pénzügyi nevelés – Hegyesi-Kovács Katalin

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Hegyesi-Kovács Kata azért különleges anyuka, mert szilárdan hisz a tehetség, a kreativitás erejében – és nem a kézműveskedére korlátozza le a lehetőségeket. Az a nagyon jó Katában, hogy éppen ezért azt is pontosan tudja, hogy a kreativitás az otthoni pénzügyi nevelésnek is elengedhetetlen eszköze. Nem is volt kérdés, hogy csatlakozik a Pénzmesék támogatóihoz. 

Hegyesi-Kovács Kata - Pénzmesék támogatóKata oldala a Talentum mobile, az “örökmogzó tehetség” is ékes bizonyítéka annak, hogy a kreativitás mire képes. Most péládul arra is, hogy Adventi meséket alkosson. 🙂

Ha esetleg ismerős lenne Hegyesi-Kovács Katalin neve, az nem véletlen: Kata az egyik vizsgázott trénere a Vidi Rita-féle jobbagyféltekés írói tanfolyamának is, illetve írt már ő cikket a kreatív gondolkodásról az én PIQ MalacPersely Ezin-embe, vagyis a pénzügyi nevelési e-magazinomba.

No és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Pénzmesékhez is van kötődése: első vásárlóim között volt.

Miért jó, ha hangsúlyt fektetsz gyermeked kreativitásának fejlesztésére?

Azért, mert a kreativitás nemcsak a művészeti értelemben létezik. Nagyon sokszor szorulunk rá a hétköznapokban is. Mindig használjuk, valahányszor problémát oldunk meg. A problémamegoldáshoz szükség van a kreatív gondolkodásra. Márpedig akárhányszor oldunk is meg valamilyen problémát, annak legtöbbször mindig van valamilyen pénzügyi vonzata is (elő kell teremteni a probléma megoldásához, a kitűzött cél eléréséhez szükséges pénzmennyiséget – a fedezetet). Ezért is különösen fontos, hogy a kreatív gondolkodás fejlesztésével is foglalkozzunk az otthoni pénzügyi nevelés során.

Mit kell tenned azért, hogy 10% kedvezménnyel juss hozzá az Adventi mesékhezhez?

Talentum mobile - otthoni pénzügyi nevelés és kreativitás

 

 

  • Ott keresd meg a meséket! ››› 
  • Rendeld meg! 🙂
  • Megrendeléskor add meg a kuponkódot (ez benne lesz a feliratkozás után kapott levélben) – ezzel 10% kedvezményhez jutsz.
  • Várd meg, amíg Kata felveszi Veled a kapcsolatot, aztán intézzétek a teendőket!
  • Dőlj hátra a foteledben, és várd a postást!
  • Mesélj jókat a gyermekednek! 🙂

Ha úgy gondolod, hogy másnak is jól jöhetnek a Pénzmesék és vele együtt egy kis spórolási lehetőség a karácsonyi beszerzés közepette, akkor ajánld neki a Pénzmesék oldalán a rajongói táborhoz csatlakozást, mert csak így juthat hozzá olcsóbban a gyerekeket elvarázsoló Adventi mesékhez!

Napfényes élményeket és pénzügyeket az egész családnak! 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..