Akiknek még fontos a pénzügyi nevelés – Vágó Erika

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Az otthoni pénzügyi nevelés alapvető, mert a legtöbbet a pénzről mindig otthoni környezetben tanulják a gyerekek. Tudja ezt jól Vágó Erika, az Okosjáték webáruház tulajdonosa is, ezért állt első szóra az ügy terjesztése mellé. (Köszönjük!)

Pénzmesék - támogató: Vágó ErikaVágó Erika nem mindennapi nő: a semmiből hozott létre egy olyan webáruházat, amely köszöni szépen, válság ide, válság oda, de nagyszerűen működik. Köszönhető ez annak, hogy az áruházban jól megválogatott játékok és egyéb fejlesztő eszközök találhatóak, tehát a használatuk során garantált a kívánt eredmény.

Erika vállalkozóként azt is tudja, hogy milyen fontos az, hogy gyermekeink pénzügyi nevelésével foglalkozzunk, hiszen a pénzről ő maga is sok mindent a saját bőrén, a maga kárán kelett, hogy megtanuljon. Mivel ezt az élményt a saját gyerekeinek nem szeretné megszerezni, ezért felelős szülőként az otthoni pénzügyi nevelés híve.

Erika éppen ezért ingyen és bérmentve kisorsol egy akár karácsonyi ajándéknak is kiváló társasjátékot a 2014 november 3 és 9 között a Pénzmesék rajongó táborához csatlakozók között. 🙂

Pénzmesék feliratkoztatási akció - pénzügyi nevelés

Részletek a hírlevélben, illetve a feliratkozás után kapott levélben találhatóak!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..