Pénzügyi játszóház – jöhet?

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

Van nekem egy olyanom, hogy pénzügyi játszóház. Érdekel?

Pénzügyi játszóház – eszik vagy isszák? 

Volt nekem egy boldog emlékezetű pénzügyi játszóházam. Még a Pénzmesék megjelenésekor járkáltam ezzel a programmal, hogy ne csak egy szokványos író-olvasó tali keretében mutathassam be a könyvet a szülőknek, hanem játékos formában a legfőbb érdekelteknek, a gyerekeknek is. Aztán elsodorta az élet a játszóházat.

Az itt látható képen azok a pillanatok vannak megörökítve, amelyet a 2013. decemberében, a Szülők Házában tartott pénzügyi játszóház alkalmával készítettek. Igaz, ez nem tűnik nagyon mozgalmasnak, de a képek ne tévesszenek meg: itt éppen az van megörökítve, amikor mesélek a gyerekeknek a Pénzmesékből, ismerkednek a szereplőkkel. (És már ennek is volt a számukra tanulsága!) Ezen kívül pedig volt ének, mondóka, bábozás, sőt még táncoltunk is, na meg játszottunk – mégiscsak egy játszóházban voltunk, nem igaz? 😉

Pénzügyi játszóház
Kép: Szülők Háza

Pénzügyi játszóház – hol és mikor? 

Most azonban érkezett néhény megkeresés, hogy létezik-e még a pénzügyi játszóház intézménye, és ha igen, hol és mikor lehet megtalálni. Na, ez egy fogas kérdés. Igyekszem olyan helyet és időpontot találni, ahová és amikor minél többen el tudnak jönni – hiszen egy játszóház akkor igazán buli, ha sokan vagyunk benne, és kirúgjuk a ház oldalát. 🙂

Éppen ezért segíts nekem eldönteni, hogy hová vigyem a pénzügyi játszóházamat! Lehet egyszeri alkalom, de akár rendszeres is. 🙂 Írd meg kommentben, hogy hol szeretnéd, ha pénzügyi játszóházat tartanék!

JÁTSSZATOK MINDEN NAP PÉNZÜGYEKET! 

🙂 Csilla 🙂 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..