Régi játékok leporolva – Babylon építő

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.

A Babylon építő gyerekkorunk legendás játéka volt. Hogy mi köze ennek a régi játéknak a gyerekek pénzügyi neveléséhez, azt tárgyaltam a héten a Facebookon.

Régi játékok leporolva – Babylon építő

 

A Facebookon a Játék-pénz oldalon tettem közzé (igaz, a nosztalgiázó hozzászólások nem ide, hanem a megosztások során a személyes profilomra érkezett). A hozzászólások gyöngyszeme az volt, hogy “Jobb volt, mint a Facebook.” 🙂 Hogy miért, azt elolvashatod a bejegyzésben:

 

KI EMLÉKSZIK MÉG ERRE? ———————————Gyerekkorunk szerintem nagyon szuper játéka volt a Babylon …

Posted by Játék-pénz on 2015. május 4.

 

Babylon építő – a reneszánsz

 

Jó hír: a Babylon építő még létezik! Lehet kapni itt-ott modernizált változatban. És a magam részéről, ahogyan azt már a Facebookon is írtam, erősen ajánlom már a középsős ovisoknak is egészen másodikos-harmadikos korig (addig talán még nem kábítja el a gyerekeket a sok villogó kütyü, bár a Babylon építő megérdemelné, hogy akár hatodikos korig is játsszanak vele a gyerekek).

Ha megnézed ezt az oldalt, számtalan lehetőséget találsz a beszerzésre kb. 2.500 forint környékén, tehát megfizethető áron.

 

Játsszunk pénzügyeket! 

 

🙂 Csilla 🙂 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..