Az íróról

Ez a tartalom nem elérhető.
Légyszi, engedélyezd a sütiket a böngésződben a megtekintéshez.
Himer Csilla pénzpedagógus, a Pénzmesék szerzője
Himer Csilla, pénzpedagógus
Fotó: Galló Krisztina

Himer Csilla, pénzpedagógus már több, mint négy éve segít a eznemjatek.com oldalával azoknak a szülőknek, akik fontosnak tartják, hogy gyermekeik a pénzügyek terén is alaposan felkészülten lépjenek ki a nagybetűs életbe, eközben azonban megmaradjon a gyerekkor varázsa, a játék élvezete is. Több írása jelent már meg a Harmoneten, a CsaládiNet.hu-n, a Babafalván, a MiNők.hu-n és a Felelős Szülők Iskolájának oldalain. Többször volt vendége az MR1 Kossuth Rádió napközben című műsorának, volt meghívott szakértő a Parlament TV Pénz című adásában, illetve a FEM3 Café műsorában is, ahogyan meginterjúvolta már a Klubrádió Reggeli gyors című adása, a Hetek közéleti hetilap, vagy a babaszoba.hu és a HR-portál.

Tartott játszóházakat, ahol a gyerekek olyan készségeit fejlesztette, amelyek a pénzügyi intelligencia erősítéséhez fontosak, megannyi e-bookot írt, amelyben a szülők a játékos pénzügyi neveléshez kaptak tippeket, szerkeszti az ország első, és eddig egyetlen pénzügyi nevelési online magazinját, tavaly decemberben pedig megjelent az első pénzügyi nevelést segítő mesekönyvsorozata, a Pénzmesék. Ennek folytatását is tervezik idén novemberre, amely újabb négy kötettel egészíti ki a már meglévő négyes kötetsort. Ugyancsak ez év novemberében jelenik majd meg az első 10-15 éves korosztálynak szóló kamaszkassza kézikönyv is, amit szintén Himer Csilla jegyez.

Most egy olyan, egyedülálló szülői kézikönyvet ír, amelyhez hasonló eddig még sosem jelent meg a magyar könyvpiacon – és természetesen a pénzügyi nevelésről szól majd.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .